Szakképzési napon jártunk

November 10-én, pénteken a két 8. osztály a városba kirándult a Dunaferr Szakközépiskolába, a Szakképzés Napjára.
Nagyon sok pályaválasztás előtt lévő társunk volt kíváncsi erre a középiskolára, éppen ezért nagyon nehezen lehetett bejutni oda, ahová szerettünk volna. Voltak színpadi műsorok, de mi nem ezért mentünk oda. Az iskolákban tanuló diákok segítettek eligazodni, ha kérdésünk volt feltehettük.
A Lorántffy iskola rajzait nézhettük meg, ugyanitt lehetett beöltözési versenyen részt venni, illetve volt újraélesztési lehetőség is. A Bánki iskola idegen nyelvi feladatokat kínált.
A Rudasnál pályák voltak, ahol, ha végig mentünk, a végén ajándékot kaptunk. A Hildesek munkadarabokat készítettek. A Dunaferr Iskola bemutatóját sajnos nem találtuk, pedig nagyon meg szerettük volna nézni. Vidékről Pusztaszabolcs képviselte magát, és különféle tejtermékeket lehetett megkóstolni. Sajnos csak ez az iskola volt vidékről pedig több iskolát szívesen megnéztünk volna.
Délután koncertek, előadások voltak.
Jól éreztük magunkat, jó volt, hogy találkozhattunk más iskolában tanuló barátainkkal, ismerőseinkkel. Örülünk, hogy elmehettünk, és reméljük, hogy sok hasznos tapasztalatot szereztünk!

8. b osztály