Figyelemfelkeltő

Szeptember 2-án az első tanítási nappal elkezdődött a 2013/2014-es tanév, az iskola környéke ismét benépesül gyerekekkel. Az autóvezetőknek és a diákoknak egyaránt meg kell szokniuk, hogy vége a szabad életnek, nagyobb figyelemre és fegyelemre van szükség az utakon.

KÉRJÜK HA VEZET, FOKOZOTTAN FIGYELJEN RÁJUK!


 

Kedves Diákok!

Évről évre egyre több diák dönt úgy, hogy a szünidőt – vagy annak egy részét – munkával tölti, ezért ismét aktuális a diákok foglalkoztatási szabályainak áttekintése. Sok tanuló a nyári időszakon túl rendszeresen is végez munkát, így az alábbiakban a diákok munkavállalásával összefüggő legfontosabb adózási szabályokat mutatjuk be. Ha úgy döntöttetek, hogy a szünetben dolgozni fogtok, akkor érdemes elolvasnotok e rövid tájékoztatót, hogy tisztában legyetek a fontos adózási kérdésekkel.

Tájékoztatás a diákok foglalkoztatásának alapvető
adózási szabályairól – diakmunka2013.pdf

 


 

Kedves Szülők, Nagyszülők!

Szeretnénk felhívni figyelmüket arra, hogy a szünidő közeledtével érdemes külön időt szentelni a gyermekek önálló(bb) közlekedésre való felkészítésére. Nemcsak azért, mert nyáron a kicsik többet vannak felügyelet nélkül a szabadban, hanem mert ilyenkor a megnövekedett szabadságérzetük néha olyan közlekedési helyzeteket teremt, amelyekre nem árt őket felkészíteni. Ehhez ajánljuk figyelmükbe a KÖBE Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesület erre a célra készített e-bookját, amellyel kicsik és nagyok – minden életkornak megfelelően – együtt, játékosan készülhetnek fel az egyes közlekedési helyzetekre.
hasznos tanácsokat összegyűjtő közlekedésbiztonsági kiadvány elektronikus formában a www.kobe.hu/ebook weboldalról és honlapunkról is elérhető:
Kellemes olvasgatást és a közös játékhoz vidám perceket kívánunk!

Kérem a volt diákokat, szülőket, hogy iskolai honlapunk színesítése érdekében keressék elő az alábbi végzős osztályok tabló vagy csoportképét és juttassák el az iskolába, ahol a megörökítés után azonnal visszaszolgáltatjuk.

Hiányzó tablóink: 1990, 1988-1974, 1972, 1962-  és előtte lévő végzős osztályképek.

Köszönjük segítségét.

Tablókép gyűjtemény

Kundra Lászlóné igazgató