Köszönet

Akiknek köszönettel tartozunk

2013


Köszönetet mondunk mindenkinek, akik a játszótér bővítésére kezdeményezett gyűjtésünket támogatta. Tavaszi gyűjtésünk eredménye: 84.000Ft, őszi gyűjtésünk eredménye: 124.000Ft.

Tantestület

Köszönetet mondunk Székely Istvánnak, a Galambász Egyesület elnökének az ajándékba kapott sok-sok színes gumilabdáért.

Tantestület

Köszönetet mondunk Árváné Borbély Anettnek az iskolának ajándékozott jó minőségű szivacskézi és focilabdákért.

Tantestület

Farsang – Köszönet

Szeretném kifejezni köszönetemet a gyerekek, a kollégáim és a magam nevében is azoknak a kedves nagyvenyimi embereknek, akik farsangi bálunkat támogatták.

 

  • Foltvarró Klub asszonyai elkészítették a bálkirálynő és bálkirály virágait és a tombolába szép kézműves munkákat ajánlottak fel.
  • Kövesdi István a szódavizet ajánlotta fel, mely a szörpökkel csillapította szomjunkat a bálozás közben.
  • A könyvtárunk felajánlását a tombolába.
  • A szülők által küldött ajándékokat, melyek szintén gyarapították a kisorsolásra váró kincseket.

 

Köszönjük szépen a segítséget, a támogatást. Nagyon jó hangulatú délutánt töltöttünk együtt.

Kissné Ságodi Gyöngyialsós mk.vez.

Köszönetet szeretnénk mondani Szabóné Kiss Évának a Szülői Munkaközösség vezetőjének és férjének Szabó Imrének, valamint az őket támogató szülőknek, kiemelten Kovács Richárdnak és nejének, Kiss Ivettnek, Balogh Lászlónénak, Feketéné Dankó Krisztinának, Szabó Brigittának és Lőrincz Károlynak a Szilveszteri bál színvonalas megszervezéséért, lebonyolításáért. A jótékonysági bál bevételével az iskola tanulóinak programjait támogatták.
Köszönjük mindazoknak, akik együtt mulattak velünk ezen az éjszakán, jelenlétükkel biztosították a bál jó hangulatát. Köszönet azoknak a szülőknek is, akik nem tudtak velünk szórakozni, de támogatójegy vásárlásával segítettek bennünket:
Horváthné Móré Krisztina, Balogh Lászlóné, Kissné Ságodi Gyöngyi, Tóth András

Az iskola dolgozói

2012


Köszönetet mondunk Tóth Julianna 2. osztályos szülőnek, aki Karácsony alkalmából minden évben meglepi gyermeke osztálytársait és az iskola dolgozóit egy-egy nagyon finom, általa alkotott tortakülönlegességgel.

Az iskola dolgozói

Köszönjük Horváthné Móré Krisztinának, Zalán és Eszti anyukájának, hogy minden évszakban ünneplőbe öltözteti az iskola auláját.

Az iskola dolgozói

Köszönetünket fejezzük ki Czeglédi Attilának, aki az iskolai faültetést koordinálta. Szakmai tudásával önzetlenül segítette az egész folyamatot: a legoptimálisabb fák kiválasztását, a megrendelést, vásárlást, szállítást és a a fák szakszerű elültetését. Tavasszal majd együtt örülünk és gyönyörködünk a 4 új zentai hársfánkban.

Tantestület

Köszönetet mondunk Müller Simonnak, aki leendő iskolai játszóterünk szépítését segíti. A fák koronája alá gyönyörű két padot készített, segítette a fák ültetését és szívén viseli egész családjával a játszótér elkészültét.

Tantestület


Köszönjük a helyi cukrászda csodálatos Kossuth-napi tortáját, amit minden évben elkészítenek nekünk, és a 210 gyertyát, amit most is ajándékként kaptunk Nyíri Bélánétól a cukrászda vezetőjétől.

Tantestület

 
Köszönetet mondunk Bácskay Lászlónak, aki folyamatosan segíti az iskola programjait. Szeptemberben Pitypang bábcsoportunk utazását Egerbe 50 000Ft-tal támogatta. A csapat bronzminősítést szerzett.

Tantestület

Az iskola alsós diákjai nevében köszönjük Tóth Tamás szülőnek az egész tanéves munkáját, a szivacskézilabda edzéseket, melyeket nagy lekesedéssel, színvonalasan, térítésmentesen végzett, ezzel támogatva iskolánkat.

Tantestület

Köszönetünket fejezzük ki Piliszky Lászlónak, Bence apukájának aki egy vadonatúj KONICA MINOLTA lézernyomtató alapú berendezéssel ajándékozta meg iskolánkat. Felajánlása nagy segítség az iskolai munkában. Köszönjük.

Nevelőtestület

Köszönetünket fejezzük ki a Markovics családnak, akik két korcsolyát ajánlottak fel az iskolának, amit gyermekeik kinőttek. A tanulóknak lehetőségük volt megpályázni ezeket a korcsolyákat, amit  az alsó és felső tagozaton egy- egy tanuló kapott meg.

Nevelőtestület

Köszönetünket fejezzük ki Varga János szülőnek, aki a 2011/2012-es tanévben is fantasztikus túrákat szervezett és vezetett az iskolai Túracsoportunk számára. Sok szépet és érdekeset láttunk, miközben edzettségünk is növekedett az elmúlt években. Köszönjük Jani bácsi, jövőre folytatjuk!

Czimmer Éva, Kissné Ságodi Gyöngyi, Kundra Lászlóné

Farsang – Köszönet

Szeretném kifejezni köszönetemet a gyerekek, a kollégáim és a magam nevében is azoknak a kedves nagyvenyimi személyeknek, akik farsangi bálunkat támogatták.

  • Foltvarró Klub asszonyai elkészítették a bálkirálynő és bálkirály virágait és a tombolába szép kézműves munkákat ajánlottak fel.
  • Kövesdi István a szódavizet ajánlotta fel, mely a szörpökkel csillapította szomjunkat a bálozás közben.
  • A nagyvenyimi Cukrászda tortája a tombola fődíja volt.
  • A szülők sokszínű, értékes, érdekes ajándékokat küldtek a tombolába, és fáradságot nem kímélve gyűjtötték össze a zsákbamacska kincseit. 

Köszönjük szépen a segítséget, a támogatást. Nagyon jó hangulatú délutánt töltöttünk együtt, bár az időjárás egy kicsit ellenünk dolgozott. 

Kissné Ságodi Gyöngyi alsós mk.vez.


Köszönetet szeretnénk mondani Szabóné Kiss Évának a Szülői Munkaközösség vezetőjének és férjének Szabó Imrének, valamint az őket támogató szülőknek, kiemelten Kovács Richárdnak és nejének, Kiss Ivettnek, Balogh Lászlónénak, Horváthné Móré Krisztinának, Feketéné Dankó Krisztinának, Csörög Gábornak és nejének, Szabó Brigittának és Lőrincz Károlynak a Szilveszteri bál színvonalas megszervezéséért, lebonyolításáért. A jótékonysági bál bevételével az iskola tanulóinak programjait támogatták.

Köszönjük mindazoknak, akik együtt mulattak velünk ezen az éjszakán, jelenlétükkel biztosították a bál jó hangulatát. Köszönet azoknak a szülőknek is, akik nem tudtak velünk szórakozni, de támogatójegy vásárlásával segítettek bennünket:

1. osztály: Horváth Eszter, Popovics Veronika, Greksa Lilla, Halasi Patrik össz. 9jegy

2. osztály: Elek Judit, Szabó Renáta, Kiss Sarolta össz: 7jegy

3. osztály: Horváth Ádám, Vas Edit össz. 4jegy

4. osztály: Futó Laura össz. 2jegy

5. osztály: Kiss András össz. 1jegy

6. osztály: Sümegi Nóra össz. 2jegy

7. osztály: Markóth Luca össz. 2jegy

Az iskola dolgozói

2011

Köszönettel tartozunk az adventi készülődésben nyújtott segítségéért a következő elsős szülőknek:
Horváthné Móré Krisztinának, Horváth Eszter anyukájának az iskola aulájának díszítéséért
Halasi Hajnalkának és Halasi Juditnak,  Halasi Patrik  hozzátartozóinak a díszekért és a Mikulás napi meglepetésért
Tóth Juliannának, Popovics Veronika anyukájának a szoknyák megvarrásáért, és a süteményért,
Radó Lászlónak és Radó Lászlónénak a díszekért, és az osztálypénz kezeléséért
Szentesi Norbertnénak, Szentesi Gergő anyukájának az édességért
Rajcsányi Ferencnének, Rajcsányi Mercédesz mamájának a süteményért.
Köszönjük szépen.

Cziczingerné Nagy  Éva osztályfőnök

Köszönetet mondunk a Pitypang Bábcsoport nevében Radák Ferencnek, aki előadásunk sikeréhez kellékek  gyors és ingyenes gyártásával segített bennünket.

Batha Józsefné, a bábcsoport vezetője

Köszönetet mondunk Kováts András szülőnek, aki a Dunainform Kft.-én keresztül segíti az iskolai fénymásológépek kedvezményes karbantartását, beszerzéseit.

Az iskola tantestülete

Köszönetet mondunk Kovács Richárd szülőnek, aki az általunk szervezett SP- koncerten önzetlenül segített nekünk a Tinibálvány személyes őrzésében.

Az iskola dolgozói

Köszönetet szeretnénk mondani Dr. Reiter Gábor iskolaorvosnak, hogy 2011. február 1-jén délután a rendelési idő lejárta után megsérült kisfiúhoz otthonról azonnal visszajött az iskolába, és intézkedett ellátásáról. Szerencsére a vizsgálatok után, még aznap este hazaengedték a tanulót. Köszönjük, Doktor Úr!

Kundra Lászlóné igazgató

Köszönetet szeretnénk mondani Szabóné Kiss Évának a Szülői Munkaközösség újonnan megválasztott vezetőjének és férjének Szabó Imrének, az őket támogató szülőknek, kiemelten Kovács Richárdnak és nejének, Kiss Ivettnek a Szilveszteri bál színvonalas megszervezéséért, lebonyolításáért. A jótékonysági bál bevételével az iskola tanulóinak programjait támogatták.

Az iskola dolgozói