Tisztaszoftver – Office 365 Pro Plus

o365oklevel

Tisztelt szülők!

Gyermekeink előrejutásában ma már elkerülhetetlen az irodai számítógépes programok megfelelő szintű ismerete: az informatikai jártasság segíti a felkészülésüket, jobb jegyeket szerezhetnek, és alapvető támogatást és magabiztosságot nyerhetnek a tanulmányaikhoz.
A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és a Microsoft együttműködésével, a Tisztaszoftver Program keretein belül egyedülálló lehetőség nyílt meg Önök előtt. Most minden iskolás gyerek ingyen töltheti le a legelterjedtebb irodai programcsomag, az Office legújabb, jogtiszta verzióját.
Az Office 365 Pro Plus csomag tartalmazza minden olyan alkalmazás – többek között a Word, az Excel vagy a PowerPoint – legfrissebb verzióját, amelyeket a tanulók nap mint nap használnak és amelyek támogatják a tanulmányaikat, hosszú távon pedig a jövőbeni foglalkoztathatóságukra is hatást gyakorolnak.
A Tisztaszoftver Program keretein belül az Office 365 Pro Plus otthoni verzióját most minden tanuló pár kattintással akár 5 számítógépre is díjmentesen telepítheti.
A programcsomag alkalmazásai nélkülözhetetlen segítséget nyújtanak gyermeke tanulmányaiban, ezért kérjük, hogy Ön is éljen a jogtiszta és ingyenes szoftver letöltésének lehetőségével!

Kérjük, gondolja át a felajánlással járó előnyöket és beszéljen róla gyermekével! További információért forduljon az iskola informatika tanárához vagy gyermeke osztályfőnökéhez!

o365

További információ:
WWW.O365.EDUCATIO.HU
WWW.TISZTASZOFTVER.HU

microsoft_logos