TIE nagyrendezvény

tie

Iskolánk sikeresen szerepelt a TÁMOP-6.1.2.A-14/1-2014-0001 pályázaton, így részt vehetünk a Teljes körű Iskolai Egészségfejlesztési programban. A projekt célja a megfelelő egészségtudatos szemléletmód kialakítása, a gyermekek, tanulók (mindennapos) egészségfejlesztéssel összefüggő készségeinek, ismereteinek bővítése, és ezek viselkedésbe történő beépítése.
A több hónapon át tartó programsorozatot egy iskolai sportos nagyrendezvénnyel zártuk június 9-én. Iskolánk tanulói állomásról állomásra haladva bővíthették tudásukat az egészséges életmódról, illetve alkalmazhatták a már meglévő ismereteiket.
Ezen a mozgásos, játékokkal teli napon az egészséges táplálkozáson és a mozgásban gazdag életmódon túl szerepet kapott a személyes higiénia és a balesetmegelőzés is. Felsős tanulóink megismerkedhettek az újraélesztés módjával és fontosságával.
Munkánkat külsős szakemberek segítették színesítve ezzel is a programot. Köszönjük munkáját iskolánk védőnőjének, Horváth Istvánné Erikának, Kótiné Fehér Magdolnának, a dunaújvárosi Egészségfejlesztési Iroda munkatársának és kolléganőjének, a nagyvenyimi körzeti megbízottnak és a dunaújvárosi vízi rendőröknek.

KÉPEK

Becze Gábor, Gere Szilvia, Góczánné Renyák Éva, Kissné Feth Mária projektvezetők