Mindkét versenyszámukban dobogóra állhattak atlétáink

veszp2

veszp1

veszp0

 

A székesfehérvári ARAK Atlétikai Utánpótlás Akadémiával kötött együttműködés segítségével iskolánk legjobb atlétái egyesületi versenyekre is eljuthatnak.

Szeptember 16-án Veszprémben, a Közép-Dunántúli Régió /Fejér, Komárom-Esztergom és Veszprém megye/ legjobb gyermek atlétái versenyeztek a bajnoki címekért.

 Itt két tanulónk, Hekele Dániel és Wéber Róbert a Nagyvenyimi Kossuth Lajos Általános Iskola képviseletében, ARAK-os színekben versenyeztek.

Hekele Dani a 2006-os fiúk mezőnyében 60m-es síkfutásban és távolugrásban is 2. helyen végzett. Mindkét számában hajszálnyi különbséggel előzte őt meg veszprémi ellenfele, így Dani nyakába két ezüstérem kerülhetett.

A 2007-es fiúk versenyében Wéber Robi 60m-en harmadik helyezést szerzett, és nagyszerű utolsó kísérletével távolugrásban 1. helyen zárt, aranyérmes lett.

Kétszeresen is büszkék vagyunk tanulóink eredményeire, hiszen a kiváló létesítményekben készülő nagy egyesületek versenyzői között nemcsak megállják a helyüket, hanem nagyszerű helyezéseket is érnek el!