január 2017

Befizetés

Tisztelt Szülők!

2017. január 1-jétől az étkeztetés minden adminisztratív feladata átkerül Nagyvenyim Nagyközség Önkormányzatához.

Továbbiakban az ebédbefizetés időpontja a tárgyhónap első napjaira esik. Helyszíne továbbra is az iskola földszintjén lesz, az ügyintéző: Kleiber Brigitta  pénzügyi munkatárs.

A napközi illetve ebéd betegség vagy egyéb hiányzás miatti lemondását továbbra is a hiányzást megelőző napon 9 óráig a 0630/991-2941 telefonszámon vagy a penzugynv@invitel.hu e-mail címen lehet megtenni.

A napközi illetve menza módosításáról valamint az étkezés lemondásáról szóló nyilatkozatot kérjük, hogy ezentúl minden hónap 25. napjáig szíveskedjenek megküldeni. (nyomtatványt a fenti elérhetőségeken lehet kérni)

Az étkeztetés folyamata ugyanúgy az iskolában pedagógusok segítségével történik.

Befizetés február hónapra:

2017. február 1-jén és 2-án 8-10 óráig valamint 14-16 óráig

Napközi 20 napra:
100% – 9760,-Ft
50% – 4880,-Ft

Menza 20 napra:
100% – 6100,-Ft
50% – 3040,-Ft

 

Terematlétika verseny, Székesfehérvár

A Sport XXI. Program 2017-es versenyei terematlétikával kezdődtek. A programhoz kapcsolódva másodjára vettünk részt a Közép-Dunántúli Régió döntőjén, Székesfehérváron. Tavaly még tanultuk a terematlétika összetett versenyszámait, idén már rutinosabban vehettünk részt a január 14-én megrendezett versenyen. A gyerekek sprint-gát váltóban, hosszú gát váltóban, hármasugrásban, medicinlabda dobásban és zsámolyszökdelésben mérték össze tudásukat. Mindannyian tudásuk legjavát nyújtották, így U11-es csapatunk az egyesületek közötti versenyben feljutott a középmezőnybe, hetedik helyen végzett. Hekele Dániel U13-as korosztályban versenyzett, korábbi egyéni eredményei alapján meghívást kapott az ARAK Atlétikai Akadémia csapatába. Ők a 20 csapat közül a 4. helyen fejezték be a küzdelmeket.

U11-es csapatunk tagjai: Balogh Mátyás, Csizmadia Csanád, Hajnal Bálint, Hajnal Gábor, Horváth Milán, Mess Ferenc Gergő, Rauf Péter Pál, Wéber Róbert.

Gratulálunk a gyerekeknek kiváló teljesítményükhöz!

Röplabda

2017.01.15-én vasárnap, a Nagyvenyimi Kossuth Lajos Általános Iskola két lány csapattal vett részt a dunaújvárosi Vollé! 2020 – Röpsuli versenyén. A versenynek a dunaújvárosi Városi Sportcsarnok adott otthont, ahol korcsoportok alapján négy pályán zajlottak a meccsek, két teremben. A gyerekeket Jánovszki Klaudia, Molnár Tünde és Becze Gábor kísérte.
Minden csapat 1 játszmás 21 pontig tartó (2 pont különbséggel kell nyerni) mérkőzéseket játszott. A 4. b osztályos lányok a szupermini kategóriában indultak, ahol a csapatok három főből álltak. Nagyon ügyesek voltak, és jól teljesítettek, ezt bizonyítja az is, hogy harmadik és negyedik helyezést érték el.
A gyerekek élvezték a játékot és nagyon jól érezték magukat. Ez volt az első versenyük, ami nagyon motiváló volt számukra. Köszönjük a szülőknek, akik segítettek az utaztatásban. Reméljük még sok hasonló eseményen vehetünk részt együtt.

KÉPEK

Molnár Tünde, 4. b osztályos tanító.

Így zártuk a 2016-os évet

A 2016. év karácsonyi műsorát a 7.a és a 7.b osztály közösen adta elő. Az előadás sikerét sok munka előzte meg, melynek során a két osztály tanulói közötti barátságok elmélyültek. A próbák során megtapasztalták a gyerekek, hogy csak a közös munka vezet el a sikerhez. A két osztály mind a 41 tanulója aktív részese volt a műsornak, teljesítménye legjavát nyújtva.

KÉPEK

Budai Árpádné és Góczánné Renyák Éva – osztályfőnökök

EBÉDBEFIZETÉS ELMARAD!

Tisztelt Szülők!

Az ebédbefizetés technikai okok miatt

ELMARAD!

Megértésüket köszönjük!

Lázár Ervin Mesemondóverseny

Hosszú évek után újra megrendezték 2016. december 9-én, pénteken a József Attila Könyvtár gyermekkönyvtárban a Mesemondó Gyerekek Találkozóját, amin összesen huszonkilenc diák adta elő kedvenc Lázár Ervin meséjének részletét. A meseíró születésének nyolcvanadik, illetve halálának tizedik évfordulója alkalmából került megrendezésre a verseny. Az alsósok versenyén iskolánkból Kissné Ságodi Gyöngyi felkészítésével Mankovics Máté, Sabankóné Rédei Zita felkészítésével Vranyák-Halász Csenge mondhatta el remek meséjét. Helyezést sajnos nem értek el, de sok-sok tapasztalattal, és rengeteg meseélménnyel térhettek haza.

KÉPEK

Január havi programjaink