február 2019

Felsős farsang

2019. 02. 15-én délután került megrendezésre a felsős farsang. A délutáni mulatságon többen is maszkot öltöttek és úgy élvezték a kötetlen szórakozást társaikkal együtt. Hatalmas érdeklődés övezte az osztályok közötti verseny félévi eredményhirdetését és a tombola nyeremények nyerőszámainak húzását is.
A jó társaság és a saját kérések alapján játszott zenék mellett rengeteg finom sütemény, szendvics és üdítő várt a gyerekekre a büfében. A csocsó asztalok se pihentek, egész  délután „pörögtek” a játékosok.

KÉPEK

Becze Gábor – DÖK patronáló pedagógus

Alsós farsang

A farsangi készülődésben hatalmas izgalom lett úrrá az alsós kisdiákokon. Végül február 14-én mindenki megmutathatta saját ötletességét, hiszem mi is jelmezbe bújtunk. A felvonulás mellett, táncolhattunk, finomabbnál finomabb süteményeket és szendvicseket fogyaszthattunk, bálkirályt és bálkirálynőt is választottunk, valamint szerencsénket is megkísérthettük a tombolázás által.

Köszönet a vidám délutánért, és a fantáziadús maskarákért.

KÉPEK

Molnár Tünde

Igazgatói közlemény

Tisztelt Szülők!

Értesítem Önöket, hogy a Nagyvenyimi Kossuth Lajos Általános Iskola intézményvezető tisztségét tölthetem be 2019. 01.28. óta.
Feladatom az intézmény magas színvonalú szakmai vezetése; gazdasági-műszaki teendőinek koordinálása, irányítása, ellenőrzése.
Munkámat továbbra is töretlen pedagógia lelkesedéssel, szakszerűen, törvényesen kívánom elvégezni, elsődlegesen szem előtt tartva gyermekük képességeinek minél teljesebb kibontakoztatását.
Segítségemre van e nemes és komplex feladatban a nevelőtestület által megszavazott két intézményvezető-helyettes: Hartyányi Edit Orsolya és Tóth Tamás.

Kívánunk gyermekeinknek sikeres, eredményekkel és élményekkel teli második félévet.

Baráti üdvözlettel:

Fazekas Zsoltné – intézményvezető
Hartyányi Edit – intézményvezető-helyettes
Tóth Tamás – intézményvezető-helyettes