Eredmények 2013/2014

Háziverseny – papírgyűjtés – 2014. május 13.


Háziverseny – Nagyvenyim – Molnár J. Frigyes összetett atlétika verseny – képek

2014. május 10-én, szombaton délelőtt házi atlétika versenyt rendeztünk iskolánkban. Legnagyobb örömünkre a felsős tanulóinknak igazán komoly tétje volt a versenynek, hiszen az összetett verseny abszolút lány és fiú győztese egy-egy kupát vihetett haza, amit Molnár J. Frigyes emlékére fia, Molnár Gábor ajánlott fel. Ezúton is köszönjük a felajánlást. A későbbiekben is szeretnénk ezt a versenyt hasonló formában megrendezni, de akkor már vándorkupáért küzdhetnek tanulóink.Iskolánkból több mint száz alsós és felsős tanuló versenyzett távolugrás, kislabdahajítás, rövidtávfutás és hosszútávfutás versenyszámokban az iskolánk udvarán. A gyerekek igyekeztek kihozni magukból a maximumot és mindenki a legjobb tudása szerint küzdött! Eredményt korcsoportonként hirdettünk az alsó és a felső tagozatban is! A verseny abszolút lány győztese a 6. osztályos Wágner Anna, a fiú győztes pedig a 8.a osztályos Hrozik Pál lett!

Gratulálunk és további sok sikert kívánunk a sport bármely területén mindenkinek!

Szervezők: Boromiszáné Gelencsér Erika, Budai Árpádné, Csikós Nagy Norbert

Tankerületi verseny – Adony– német versmondó verseny – 2014. április 8. 

2014. április 8-án német versmondó versenyen vett részt két 4. osztályos tanulónk, Szabó Bence és Tóth Levente. A versenyt a Szent István Általános Iskola szervezte, és az adonyi Közösségi Kulturális Központban került megrendezésre. A versmondásra összesen hatvan gyermek jelentkezett. Ők negyedik, ötödik és hatodik osztályosok voltak. Tanulóink szépen helytálltak, szépen szólaltatták meg a rímeket, a ritmust, ezáltal érzékeltették a versek tartalmát. Szabó Bence első helyezést, Tóth Levente második helyezést ért el. Nagyon büszkék vagyunk rájuk! Felkészítő tanár: Rédei Zita

Háziverseny – Nagyvenyim – pingpong – 2014. április 4. – képek

2014. április 4- én pénteken házi pingpong versenyt rendeztünk iskolánkban. A versenyen iskolánk tanulói és tanárai mérkőztek meg egymással mind egyénileg mind párosával. Mindegyik csoportban hirdettünk eredményt és a legügyesebbek nem csak oklevéllel, hanem éremmel a nyakukban végeztek! Nagyon jó hangulatban telt ez a délután köszönjük a gyerekeknek a nagy érdeklődést és a kollégáknak is a részvételt. A családi napon, május 23 – án pénteken délután mindenképpen szeretnénk folytatni ezt a remek kezdeményezést és bevonni a kedves szülőket is a játékba!Mindenkit sok szeretettel várunk!

Az iskola vezetése és a testnevelők!

Megyei verseny – Székesfehérvár – szépírás – 2014. 03.21.

Integrált szépíró verseny megyei fordulójára jutottak tovább tanulóink, melyre nagy izgalommal készültek. Ezen a péntek délutánon 150 tanuló gyűlt össze a székesfehérvári Tolnai utcai általános iskolában, ahol egy nagyon jó versenyszervezésben, közel 1 órán át versenyeztek tanulóink. Sajnos a népes mezőnyből csak az első helyezettet hirdették ki, amibe nem kerültünk be, de sok tapasztalattal, ajándékkal és emléklappal lettünk gazdagabbak. Iskolánkat képviselte: Németh Enikő és Kiss Mónika az alsósok, Simon Csilla és Farkas Krisztina a felsősök között. A felkészítésben minden őket tanító pedagógus részt vett, a helyi versenyt koordinálta: Markóthné Herdics Krisztina.

Tankerületi verseny – Előszállás – matematika verseny – 2014. március 19.

Előszálláson az Árpás Fejedelem Általános Iskola rendezett matematika versenyt 4 fős (3-4. osztály) csapatok részvételével. Iskolánkat Szabó Bálint és Szigeti Dániel 3. osztályos, Rauf Csenge Réka 4. a, Tóth András 4. b osztályos tanulók képviselték. Nagyon sok és változatos feladat várt megoldásra. Ügyesen dolgoztak és a III. helyet szerezték meg 120 ponttal. A II. helyezettnek 121 pontja lett. Örülünk ennek az eredménynek, büszkék vagyunk rájuk. Felkészítő tanáraik: Cziczingerné Nagy Éva, Góczánné Renyák Éva

Tankerületi verseny – Dunaújváros – versmondó verseny – 2014. március 13.

2014. március 13-án szavaló versenyt rendezett az Arany János Általános Iskola. Arany János verseiből válogattak a résztvevők. Iskolánkat Papp Melani Flóra és Sohajda Sára 4.b osztályos tanulóink képviselték. A dobogó első három fokára ugyan nem állhattak, de mi büszkék vagyunk rájuk. Felkészítő tanáruk: Góczánné Renyák Éva

Háziverseny – Nagyvenyim – angol verseny – 2014. március 11.

2014. március 11-én iskolánk angol nyelvi versenyt szervezett a felső tagozatos tanulók számára. A gyerekek 3 fős csapatokban mérhették össze a tudásukat. Az elmúlt évekhez hasonlóan most is sokan jelentkeztek. Nagyon lelkesen, aktívan és jó hangulatban oldották meg a különböző játékos, mégis gondolkodtató feladatokat. Első helyen végzett a 8.a csapata (Juhász Gábor, Hrozik Pál), második helyezést értek el a 8.b. osztály lánycsapata (Hudi Boglárka, Nagy Viktória, Markovics Regina), harmadik lett a 7.osztály csapata(Németh Petra, Molnár Fanni, Tompai Viktória). Gratulálunk nekik. Remélem sikerült egy kellemes délutánt eltölteni minden résztvevő tanulónak. A verseny szervezői: Gere Szilvia, Szilas-László Orsolya, Czimmer Éva.

Tankerületi verseny – Dunaújváros – matematika verseny – 2014.03.06.

Az Arany-hét keretében került megrendezésre az Arany János Általános iskolában az 5 – 6. osztályosok matematika versenye. Évfolyamonként két-két tanulóval vettünk részt. Érdekes logikai feladatok megoldásait vetették papírra tanulóink. Minden tanulóra másképp hatott a versenydrukk Volt akinek pozitív energiákat adott , de van olyan tanulónk, akinek még sok versenyen kell indulnia, hogy az izgalom ne gátolja a teljesítményét. Nagyon nagy lelkesedéssel és örömmel beszéltek a feladatokról a gyerekek, jól érezték magukat! 5. osztályból Baranyai Kata és Sipos Dávid, a 6. osztályból Wágner Anna és Borbás Csaba tornáztatta eszét ezen a jó hangulatú versenyen. Felkészítő tanáruk: Czimmer Éva és Wolf Györgyné.

Tankerületi verseny – Dunaújváros  – magyar nyelv  – 2014. március 6.

2014. március 6-án helyesíró versenyen vett részt két 4. osztályos tanulónk, Pók Viktória és Tóth Levente. A versenyt, mely a Szemere Gyula Megyei Helyesíró Verseny válogatója is volt egyben, az Arany János Általános Iskolában rendezték meg. A versenyzőknek a tollbamondáson túl különböző feladatokban is számot kellett adniuk ismereteikről. Bár a szöveg és a feladatok egyaránt erőpróbálóak voltak, tanulóink szépen helytálltak. Felkészítő tanáraik: Budai Árpádné és Góczánné Renyák Éva.

Tankerületi verseny – Dunaújváros – angol verseny – 2014.03.05.

2014. március 5-én angol nyelvi versenyen vettünk részt az Arany János Általános Iskolában. Két hetedikes tanulónk indult a versenyen: Molnár Fanni és Tompai Viktória. A gyerekek felmérhették tudásukat a különböző, változatos nyelvtani és komunikációs feladatokon keresztül. Megmutathatták, hogy mennyire sikerült elsajátítani az órákon tanult ismereteket. Több tapasztalattal és élménnyel tértek vissza.  Felkészítő tanár: Gere szilvia

Tankerületi verseny- Dunaújváros- Integrált matematika verseny- 2014. febr. 27. | képek

2014. február 27-én tankerületi integrált matematika versenyen vettünk részt. Csapataink különböző érdekes, játékos feladatokat oldottak meg. A 3 osztályosok közül Kovács Diána és Halasi Patrik II. helyezett lett, a 7-8 osztályosok versenyében Pap Dániel és Darab Dániel III. helyezést ért el. Nagyon jó hangulatban, igazi elfogadó közegben töltöttük a délutánt. Gyerekeinknek sikerélményt nyújtott. Felkészítő tanáruk: Herdics Krisztina, Cziczingerné Nagy Éva és Wolf Györgyné.

Háziverseny – versmondás – 2014. február 25 – 26.

Ismét megrendeztük az alsó tagozatban a versmondó versenyünket. Nagy örömünkre 100 kisdiák tanult az idén verset.
Eredmények:

1. osztály
I.
Kiss Dorottya 1. a
Góczán Barnabás 1. b
Mankovics Máté 1. bII.
Motyovszki Kloé 1. a
Kovács Attila 1. a
Kuti Botond 1. b
Pinczés Kamill 1. bIII.
Hollósi Véta 1. a
Kubik Hanna 1. a
Kuminka Zsófia 1. b
Wágner Lili 1. bKülöndíj:
Kulcsár Zsófia 1. a
Szigeti Levente 1. b
2. osztály
I.
Kvassay Fanni 2. b
Kiss Benedek 2. b
Kiss Gergely 2. bII.
Kovács Emma 2. a
Lesi Ramóna 2. b
Papp Angelika 2. bIII.
Börcs – Bajnok Indira 2. a
Förhécz Zalán 2. a

Különdíj:
Rédl Márk 2. a

3. osztály
I.
Melkvi Nikol
Borbás Luca
Horváth EszterII.
Greksa Lilla
Rácz Fanni
Horváth VivienIII.
Jakab Míra
Manzéger Illés
Radó László
Berczi Melinda4. osztály
I.
Tóth Levente 4. aII.
Sohajda Sára 4. b
Papp Melani Flóra 4. bIII.
Pók Viktória 4. b
Szabó Zoltán 4. a

Különdíj:
Szabó Bence 4. a

Közönségdíj:
Jonkl Csenge 4. b

Felkészítő tanáraik: Batha Józsefné, Kissné Ságodi Gyöngyi, Fazekas Zsoltné, Tükör Balázs, Cziczingerné Nagy Éva, Budai Árpádné, Góczánné Renyák Éva.


Angol körzeti verseny – Mezőfalva – országismeret – 2014. február 25. – képek

2014. február 25-én angol országismereti versenyen vettünk részt Mezőfalván. Két csapatunk indult, melynek tagjai voltak: Nagy Viktória, Tompai Viktória, Wagner Anna, a fiúk részéről Ujvári Bence, Kiss András és Fekete Martin. Egy érdekes, izgalmas és színes délutánon vettünk részt. Sok  gondolkodtattó feladattal találkozhattak a gyerekek. Megmutathatták, mit tudnak a Skót felvidékről angolul. Szoros verseny alakult ki a csapatok között. Tanulóink több ismerettel, tapasztalattal és élménnyel tértek vissza.

Gere Szilvia

Tankerületi verseny – Dunaújváros – angol – 2014. február 12.

2014. február 12-én a Széchenyi István Gimnázium által szervezett német nyelvi versenyen vett részt Dobolán Gergely, nyolcadikos tanulónk. A változatos írásbeli feladatokon keresztül a versenyzők felmérhették tudásukat az adott idegen nyelvből. Egy hét elteltével a szóbeli kommunikáció szintjén is bizonyíthattak. A tanulók felkészültek voltak és ügyesen szerepeltek, sajnos csak a legjobb hármat értékelték. Felkészítő tanára: Gere Szilvia.

Tankerületi verseny – Dunaújváros – angol – 2014. február 11.

 2014. február 11-én négy nyolcadikos tanulónk, Hudi Boglárka, Nagy Viktória, Juhász Gábor és Mertz Martin, a Széchenyi István Gimnázium által szervezett angol verseny írásbeli fordulóján bizonyította tudását. Nagyon sok nyolcadikos vett részt ezen a versenyen, hogy felmérje tudásszintjét angol nyelvből. Az ötvenhárom diák közül 13 versenyző jutott be a szóbeli fordulóba is, amelyet 2014. február 18-án tartottak. A nyolcadikosaink közül Juhász Gábort hívták vissza a szóbeli meghallgatásra, aki ügyesen szerepelt, de sajnos a dobogóra nem jutott. Sok tapasztalattal és élménnyel tért vissza. Felkészítő tanára: Gere Szilvia

Háziverseny – informatika – 2014. január 28.

 Január 28-án házi informatika versenyt rendeztünk. A tanulók programalkalmazói ismereteik mellett kreativitásukat is összemértél. A következő eredmények születtek:

5-6 osztály:
1. Jakab Tamás   6.o
2. Petrányi Bálint   5.o
3. Szabados Zalán 5.o
7-8. osztály:
1. Zsiger Nikolett  7.o
2. Dobolán Gergely 8.b
3. Ujvári Bence   7.o

Felkészítő tanáraik: Czimmer Éva és Góczánné Renyák Éva.

Megyei verseny – Székesfehérvár – labdarúgás – 2013. december 08.


Nagy megtiszteltetés ért bennünket, amikor meghívtak Székesfehérvárra a VUK Mikulás Kupára. A 3-4 osztályos fiúk vettek részt ezen a versenyen, ahol a gyerekeket két csoportba osztották. A mieink Mezőszilassal, Abával és Csókakővel játszottak, a háromból két mérkőzést megnyertünk, Mezőszilastól nagyon szoros küzdelemben 1:2-re kaptunk ki. A játék volt a lényeg, nem volt továbbjutás a csoportokból. A mérkőzések közben felírták az ügyesebb focisták neveit és a végén csináltak két csapatot belőlük. Tőlünk három diákot is beválogattak: Tóth Andrist, Németh Kristófot és Rakonczai Zolit. A jutalomjátékot Disztl László vezette, aki Magyarország első Bajnokok Ligáját megjárt labdarúgója. A végén megérkezett a „Vidi Mikulás” és mindenki kapott télapó csomagot és egy névre szóló oklevelet. Jól érezték magukat a gyerekek, és egy nagyon jó helyen focizhattak együtt a többiekkel. A szervezők szeretnék, ha lenne folytatása a versenynek, és számítanak ránk a továbbiakban is. A focisták felkészítő tanára: Csikós Nagy Norbert.

vidi.hu képes beszámolója

Város és városkörnyéki verseny – Dújv. – angol verseny – 2013. dec. 04. – képek

2013. december 4-én egy játékos angol nyelvi versenyen vettek részt a 4. osztályosok egy csapata. A versenyt a Petőfi Sándor Általános Iskolában rendezték meg. Csapatunk különböző érdekes, játékos feladatokat oldhatott meg különböző témakörökben. A gyerekek nagyon izgultak első ’igazi’ nyelvi versenyükön, nagyon ügyesen helyt álltak és hasznos tapasztalatokkal tértek haza. A csapat tagjai Németh Kristóf, Papp Melani és Simon Bence voltak. Felkészítő tanáruk: Gere Szilvia

Tankerületi verseny – Dunaújváros – műveltségi – 2013. dec. 04. –képek

Játékos műveltségi vetélkedőre várta a város és városkörnyék általános iskoláinak 7-8. osztályos csapatait a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Középiskola, népszerű nevén a Keri.  A műveltségi vetélkedő során a csapatoknak a műveltség minden szegmenséről számot kellett adniuk, elsősorban írásos formában. A matematika, kémia, földrajz, biológia, angol és magyar nyelvi feladatsorok elvégzése után csapatunk: Fazekas Csenge, Kiss András, Hudi Boglárka, Juhász Gábor az előkelő harmadik helyezést szerezte meg. Büszkék vagyunk rájuk! Felkészítő tanáruk: Kundra Lászlóné.

Körzeti verseny – Nagyvenyim – labdarúgás- 2013. nov. 28. – képek

 November 28-án, csütörtökön futsal azaz teremfoci versenyen léptek pályára itt a nagyvenyimi tornateremben három iskola 7. és 8. osztályos tanulói! A fiúk első mérkőzésüket Adony csapata ellen 9:6-os győzelemmel zárták, ezért nagy izgalmakkal vártuk a következő összecsapást Baracs csapata ellen, akik szemmel láthatóan erősebb játékoskerettel érkeztek erre a délutánra! A fiúk becsülettel játszottak és küzdöttek, ám sajnos alul maradtak. Összesítésben így a második helyet szerezték meg a déli csoportban. Gratulálunk a fiúknak és vezetőjüknek az izgalmas délutánért és a szép eredményért.
Csapatunk tagjai: Ráthgéber László, Kókány Bence, Fülöp Csaba, Szecsei Ferenc, Kovács Dániel, Takács Bence, Németh Márk, Weibel Krisztián, Juhász Gábor. Edzőjük: Csikós Nagy Norbert

Körzeti tört. verseny – Nagyvenyim – 2013. november 22. – képek

Ebben a tanévben immár hatodszor rendezte meg iskolánk a körzeti történelem versenyt, melynek témája a Rákóczi szabadságharc volt.A verseny előkészületeit már októberben házi történelem verseny előzte meg. A bemutatott projectek alapján két csapatot állítottunk ki:Nagyvenyim I. (Fazekas Csenge, Molnár Fanni, Wágner Anna, Sipos Dávid), Nagyvenyim II. (Pap Milán, Kolonics Attila, Takács Bence, Fekete Eszter).
Körzeti versenyünkre idén hét csapat jelentkezett, akikkel egy eseményekben gazdag kellemes délutánt tölthettünk együtt.A csapatok bemutatkozásaiból megismerhettük a kor fegyvereit, és népdalaiból is ízelítőt kaphattunk. A csapatok tölthettek ki totót, rakhattak ki kirakót, készíthettek dobot; tanúbizonyságot tehettek szövegértésükről, memóriájukról és ismereteikről a kor váraival kapcsolatban.
Remélem mindenki jól érezte magát, és jövőre is szívesen jön el versenyünkre.
Felkészítő tanáraink: Budai Árpádné és Tóthné Kolmankó Diána.
A következő eredmények születtek:

 • I. Mezőfalva
 • II. Baracs
 • III. Besnyő és Nagyvenyim I.
 • IV. Daruszentmiklós
 • V. Kulcs
 • VI. Nagyvenyim II.

Körzeti verseny – Nagyvenyim – kézilabda – 2013. november 20.

2013. október 20-án szerdán itt a nagyvenyimi iskolában rendeztük meg az 5. 6. osztályosok fiúk kézilabda diákolimpiáját! Adonyból, Rácalmásról és Pusztaszabolcsról érkeztek csapatok hozzánk! A mi csapatunk negyedikes és ötödikes gyerekekből állt így ennek a délutánnak elsősorban a tapasztalatszerzés és a versenyzés volt a célja! Nagyon nagy dicséret illeti a csapat tagjait, mert nagyon szépen küzdöttek és versenyeztek! A végső sorrendben a várva várt eredmény született sajnos mind három csapattól vereséget szenvedtünk, de nagyon jól éreztük magunkat és nagyon sokat tanultunk a mérkőzésekből!
Csapatunk tagjai:
4. osztályosok: Tóth Levente, Horváth Zoltán.
5. osztályosok: Szabados Zalán, Horváth Ádám, Németh Gergő, Sipos Dávid, Kincses Martin, Balogh Nikolasz, Csordás Márk.
6. osztályosok: Kovács Dániel.
Felkészítő tanár: Boromiszáné Gelencsér Erika

Körzeti verseny – mesemondás – 2013. november 15. – képek

Nagy örömünkre ismét sok kispajtás fogadta el a meghívásunkat a Dunaújváros környéki mesemondó versenyre. Nagyvenyimen már 19. éve rendezünk mesemondóversenyt a körzet általános iskolásainak. Idén 12 településről (Adony, Baracs, Daruszentmiklós, Előszállás, Iváncsa, Kulcs, Mezőfalva, Nagyvenyim, Perkáta, Pusztaszabolcs, Rácalmás, Ráckeresztúr) 70 versenyző és sok-sok kísérő szülő, pedagógus érkezett a versenyre. Nagyon jó hangulatú, színvonalas délutánt töltöttünk együtt.
Köszönjük a gyerekek színes, élvezetes mesemondását, a felkészítő kollégák és a szülők munkáját. Köszönettel tartozunk a zsűritagoknak is, akik elfogadták meghívásunkat és együtt hoztuk meg a nehéz döntéseket.
A következő eredmények születtek:

1. osztály:

 • I. Takács Hanna Mezőfalva
 • II. Zaka-Csikós Eszter Adony
 • III. Dénes Dániel Iváncsa
 • Különdíj: Kraczmajer Kitti Perkáta

2. osztály:

 • I. Kristóf Ágnes Ráckeresztúr
 • II. Mák Luca Rácalmás
 • III. Cseri Dóra Adony
 • Különdíj: Kvassay Fanni Nagyvenyim

3. osztály:

 • I. Szőke Boglárka Pusztaszabolcs
 • II. Böjthe Anita Adony
 • III. Pintér Róbert Perkáta

4. osztály:

 • I. Harza Márk Noé Pusztaszabolcs
 • II. Szabó Bence Nagyvenyim
 • III. Gombita Dzsenifer Mezőfalva

5. osztály:

 • I. Gárdonyi Réka Mezőfalva
 • II. Nagy Bálint Pusztaszabolcs
 • III. Vad Zsombor Rácalmás
 • Különdíj: Szalai Anna Iváncsa

6. osztály:

 • I. Futó Laura Nagyvenyim
 • II. Csuka Zoltán Iváncsa
 • III. Török Enikő Pusztaszabolcs

7. osztály:

 • I. Rácz Andrea Pusztaszabolcs
 • II. Rédli Eszter Iváncsa
 • III. Killer Martina Mezőfalva

8. osztály:

 • I. Gombita Klaudia Mezőfalva
 • II. Tóth Lili Rácalmás
 • III. Juhász Gábor Nagyvenyim

Körzeti verseny – Baracs – kézilabda – 2013. november 11.

 2013. október 11-én hétfőn Baracson szerepeltek a 7. és 8. osztályos lányok kézilabda diákolimpián. Csapatunkon kívül Baracs, Rácalmás és Pusztaszabolcs képviseltette magát! Sajnos nem sikerült győzelemmel zárnunk ezt a délutánt, de hatalmas dicséret illeti a lányokat a küzdeni tudásért és a tisztes helytállásért.
Csapatunk tagjai:
5. osztályosok: Fekete Eszter, Fenyvesi Cintia.
6. osztályosok: Siklós Panna, Gál Gabriella.
8. osztályosok: Sörös Gréta, Szenczi Kitti, Hegyi Annabella, Nagy Viktória, Markovics Regina.
Felkészítő tanár: Boromiszáné Gelencsér Erika

Háziverseny – felsős mesemondás – 2013. november 07.

 2013. november 7-én délután mesemondó versenyt rendeztünk iskolánkban. A felső tagozatból tizenhat diák vett részt, hogy az általunk szervezett körzeti mesemondóversenyen képviselhesse Nagyvenyimet. Hallhattunk sok szép előadást és a következő döntésre jutottunk:

5. osztály:

 1. I.    Sipos Dávid
 2. II.   Baranyai Kata
 3. III. Horváth Petra

6. osztály:

 1. I.   Futó Laura
 2. II.  Wágner Anna
 3. III. Lakatos-Debreczeni Lívia

7. osztály:

 1. I.  Fazekas Csenge
 2. II. Weibel Krisztián és Németh Petra

8. osztály:

 1. I.  Juhász Gábor
 2. II. Kádár Edina és Nagy Viktória

Felkészítő tanárok voltak: Budai Árpádné és Tóthné Kolmankó Diána.

Házi verseny – mesemondás alsó tagozat – 2013. november 06-07.

Alsós mesemondó versenyt tartottunk, melyre a hagyományok szerint ismét sok tanulónk készült. 77 alsó tagozatos tanulónk mérte össze tudását. a következő eredmények születtek:

 1. I.   Móger Dominik Leon 1. b
  Németh Mária 1. b
  Kvassay Fanni 2.b
  Greksa Lilla 3. o.
  Vékei Ádám Gyula 3. o
  Szabó Bence 4. a
 2. II.  Gaszler Szonja 1.a
  Kiss Dorottya 1.a
  Wágner Lili 1.b
  Förhécz Zalán 2.a
  Horváth Krisztina 2.a
  Lesi Ramóna 2.b
  Papp Angelika 2.b
  Horváth Eszter 3.o.
  Rácz Fanni 3.o.
  Jonkl Csenge 4.b
 3. III. Góczán Barnabás 1.b
  Hollósi Véta 1.a
  Mankovics Máté 1.b
  Motyovszky Kloé 1.a
  Kiss Gergely 2.b
  Rédl Márk 2.a
  Ritter Dorottya 2.a
  Surján László 2.b
  Berczi Melinda 3. o.
  Manzéger Illés 3. o.
  Radó László 3. o.
  Kiss Sarolta 4.a
  Szokolai Nóra Ágota 4.b

Körzeti verseny – Mezőfalva – labdarúgás – 2013. október 17.

 2013. október 17-én Mezőfalván szerepeltek a 7. és 8. osztályos fiúk labdarúgás diákolimpián. Csapatunkon kívül Iváncsa és Mezőfalva képviseltette magát. Csapatunk bravúros győzelemmel utasította maga mögé mind a két ellenfelét és szerezte meg az első helyet a végső sorrendben. Nagyon nagy gratuláció illeti a csapat tagjait nagyon büszkék vagyunk rájuk!
Csapatunk tagjai:
6. osztályosok: Németh Márk, Kovács Dániel.
7. osztályosok: Kondor Kristóf Attila, Sztojka László, Weibel Krisztián.
8. osztályosok: Fülöp Csaba, Ráthgéber László, Szecsei Ferenc.
Felkészítő tanár: Csikós Nagy Norbert

Körzeti verseny – Baracs – labdarúgás – 2013. október 14.

 2013. október 14-én az 5. és 6. osztályos fiúk Baracson szerepeltek labdarúgás diákolimpián. A mieinken kívül még Baracs, Mezőfalva és Rácalmás csapatai vettek részt a megmérettetésen. Csapatunk sajnos a 4. helyen végzett a végleges tabellán, de mindenkit dicséret illet a küzdeni tudásért és a tisztes helytállásért!
Csapatunk tagjai:
4. osztályosok: Tóth András, Szabó Zoltán, Németh Norbert, Horváth Norbert.
5. osztályosok: Szabó Soma, Horváth Norbert, Csordás Márk, Sipos Dávid, Szabados Zalán, Kincses Martin, Németh Kristóf.
6. osztályosok: Borbás Csaba, Fekete Martin, Takács Bence, Kiss Norbert, Németh Márk.
Felkészítő tanár: Csikós Nagy Norbert

Háziverseny – papírgyűjtés – 2013. október 10.


Körzeti verseny – Rácalmás – labdarúgás – 2013. október 9.

 2013 október 9-én a 3. és 4. osztályos fiúk Rácalmáson mérték össze másik 4 csapattal focitudásukat! Csapatunk sajnos Baracs, Perkáta és Mezőfalva ellen vereséget szenvedett, de Rácalmás csapatát bravúros győzelemmel utasítottuk magunk mögé! Így a végső tabellán a negyedik helyen végeztünk! Ezúton is gratulálok a csapatnak a tisztes helytálláshoz és a küzdeni tudáshoz!
Csapatunk tagjai:
3. osztályosok: Szentesi Gergő, Rakonczai Zoltán, Radó László, Pirgi Dávid, Kiss Márk.
4. osztályosok: Horváth Norbert, Gál János, Tóth Levente, Németh Kristóf, Tóth András, Szabó Zoltán, Kiss Tamás.
Felkészítő tanár: Csikós Nagy Norbert

Háziverseny – történelem – 2013. október 01.

Idén történelem versenyünk témájául a Rákóczi szabadságharcot választottuk. Az október 1-jén megtartott háziverseny tétje a körzeti fordulóra való továbbjutás volt.
Továbbjutó csapataink:
A csapat:

 • Sipos Dávid
 • Wágner Anna
 • Molnár Fanni
 • Fazekas Csenge

B csapat:

 • Bodor Eleni
 • Takács Balázs
 • Kolonics Attila
 • Pap Milán

Tartalék: Kiss András Máté

Felkészítő tanárok: Budai Árpádné és Tóthné Kolmankó Diána