Sulihét – második nap

masodiknap

Sulihét második napja – alsós szemmel

Az alsó tagozatosok 10 próbán vehettek részt, melynek során megmérettettek zenés, táncos, dalos, ügyességi, logikai feladatokban egyaránt. A tanulók vegyes csapatokba rendeződve, menetlevéllel vonultak az egyes állomásokra. A feladatokat lelkesen,örömmel teljesítették. Az utolsó próbát követően eredményhirdetés következett az összesített pontszámok alapján. Minden csapat jutalomban részesült.
Apró édességekkel és nagy várakozással indultunk neki a délutáni programoknak.
A gyerekek 14 órától megmutathatták ügyességüket a kézműves foglalkozásokon és a kölyökatlétika versenyen. Reméljük, hogy az iskolahét utolsó napján is hatalmas élményekben részesülhetünk!

Szalavics Eszter, Beckerné Nagy Noémi 2. osztályos tanítók

A mai nap margójára –az az sulihét felsős szemmel

Felkészültünk testileg, felkészültünk lelkileg, tudtuk, hogy ma megmérkőzünk, méghozzá egymással. A kupáért. Erről szólt ez a nap. A küzdésről, a csapatszellemről, a bátorságról.
Fociztunk, kézilabdáztunk, atletizáltunk teljes erőbedobással, egymásra figyelve, és érdekes mód még élveztük is. Közben fájt is.
Mert eltaláltak labdával, ellöktek, elgáncsoltak, és a szurkolók harsányan beleordítottak a fülünkbe. Nem számított semmi. A hangulat pazar volt, a napi program változatos.
Tanáraink és osztálytársaink szurkolása már-már hőstettnek számít, mindannyijukkal együtt érzünk hangszálproblémáik kapcsán.
Ma nem unatkoztunk. Kimondottan le voltunk terhelve, de úgy véljük, megérdemeljük a kiképzést, kicsit ellustultunk a nyáron.:) Bízunk benne, hogy ezen napnak hagyománya nem szakad meg, mert egységben az erő továbbra is!
Kossuth Lajos büszke lenne Ránk, ha még élne.

A felsős osztályok tanulóinak elbeszélése alapján lejegyezte: Hartyányi Edit 5.a tanítója

További képek