Tökbuli

tokbuli

Nagyon izgalmas volt, hiszen a nyolcadik osztály rendezte. Igazán finom sütemények fogadták a vendégeket a büfében. A remek dj-nek köszönhetően csodás hangulat volt a táncparketten. Jelinek Demien Liam gondoskodott a jó hangulatról és jó zenéi voltak.
A felső tagozat megijesztéséről is a nyolcadik osztály gondoskodott. Ötletes díszletek kerültek a klub terembe a felsős osztályok készítésével. A legtöbb osztály úgy gondolta, hogy ez volt az egyik legjobb halloween-i buli az iskolában, aminek nagyon örült a rangidős osztály!
Sok külsős érkezett, ami kisegítette osztályunk kasszáját. A tombolán osztályfőnökünk nagyon jó ötleteket mondott, hogy felelés alól kaphatunk felmentést, ha azt a bizonyos kártyát felmutatjuk. A jelmez versenyen nagyon sok jó jelmezt figyelhettünk meg és nagyon nehéz döntés elé került a zsűri. A tökfaragó versenyen nagyon különleges alkotások születtek és ennek nyertese a nyolcadik osztály lett.
Összességében egy emlékezetes party-t szervezett az osztályunk! Reméljük, hogy a Valentin napi rendezvényünk is ilyen jól fog sikerülni!

KÉPEK

Nyolcadikosok