Újabb kiváló eredmények atlétikában

Az összetett diákolimpia megyei döntőjére került sor május 11-én, Székesfehérváron.
II. korcsoportban fiú és lánycsapatunk is részt vett a versenyen.
Egyéniben szép siker született, Hekele Dániel végig az élmezőnyben haladva, a 60m futásból, távolugrásból és kislabda dobásból álló egyéni összetett verseny harmadik helyén végzett. A három szám közül távolugrásban kiemelkedő, 450 cm-es eredményt ért el! Dani mellett fiúcsapatunk is kiválóan küzdött, minden számban egyenletesen jó teljesítményt nyújtottak, így a csapatversenyben szintén harmadik helyezést értünk el! A fiúk szorgalmas, kitartó munkájának eredménye ez a szép siker. A jó teljesítmények közül kiemelkedik még Wéber Róbert 60m-en elért 8,84-es ideje. Bronzérmes csapatunk tagjai: Hekele Dániel, Wéber Róbert, Balogh Mátyás, Kolompár Lajos, Kolompár Milán, Mess Ferenc Gergő.
Szépen versenyeztek lányaink is, ők még csak ismerkednek az atlétika versenyekkel, de máris megyei döntősök lehettek, itt a csapatversenyben 7. helyezést értek el. A Badacsonyi Petra, Horváth Kinga, Kuminka Zsófia, Motyovszki Kloé és Tóth Regina összeállítású csapat minden tagja nagyszerűen küzdött ezen a versenyen.

Május 14-én országos gyermekversenyen vettünk részt Budapesten. Itt is nagyszerű eredményeket értek el a nagyvenyimi gyerekek! U11 korosztályban Rauf Péter Pál 300m futásban első helyen végzett! Wéber Róbert szintén U11-ben a 60m futás döntőjébe került, ahol a 7. helyet szerezte meg. U 11-es versenyzőink : Badacsonyi Petra, Csizmadia Csanád, Horváth Milán, Hajnal Bálint, Balogh Mátyás, 60m-en, 600m-en, távolugrásban és kislabda dobásban versenyeztek, szép egyéni teljesítményeket nyújtva a középmezőnyben végeztek.
U13-as korosztályban versenyzett az egy évvel idősebbek között Hekele Dániel, így is mind 60m-en, mind távolugrásban a mezőny első harmadában végzett. U13-ban szintén a fiatalabbakat képviselve jól szerepelt távolugrásban Kuminka Zsófia, 361cm-es eredménye az egyesületekben sportoló gyerekek között is megállja a helyét! Kolompár Lajos is az U13-ban versenyzett, 60m-en és távolugrásban is szépen helyt állt.
Büszkék vagyunk tanulóink eredményeire, és arra is, hogy jó hírét viszik iskolánknak, immár országos versenyeken is!

KÉPEK

Budai Árpádné