Pályaválasztási nap

2017. november 14-én elmentünk a Dunaújvárosi Egyetemre, ahol minden középiskolát bemutattak. A középiskolákban tanuló diákok sokat meséltek nekünk az iskolájukról. Ott volt például: a Hild, a Széchényi, a Pannon, a Bánki, és a Lorántffy Szakközépiskola. Az is nagyon tetszett, hogy a diákok maguktól odajöttek hozzánk, és beszéltek az iskolájukról, illetve mi is odamehettünk, és bármit megkérdezhettünk tőlük, ami csak eszünkbe jutott! Nagyon jó volt ez a nap, mert sok érdekes és hasznos információt tudtam meg olyan iskolákról, amik érdekeltek! Az is tetszett, hogy minden iskola hozott valamit bemutatni, amit ki lehetett próbálni! Lehetett hazahozni magunkkal különböző szórólapokat, amin az iskola fontos adatai és pontos leírása volt.

Szerintem ez a nap egy nagyon jó dolog, mert így a 8.-as gyerekek könnyen tudnak iskolát választani, meg már azt is el fogják tudni dönteni, hogy mik szeretnének lenni, ha nagyok lesznek.

Ez a nap hasznos nap volt a számomra, mert így már biztosan ki tudom választani, vagy legalábbis már van elképzelésem, hogy hová szeretnék menni továbbtanulni!

KÉPEK

képek forrása: duol.hu – Zsedrovics Enikő

Pók Alexandra 8. b osztály