Gyerekszáj – 2018 február

Valentin nap

2018. február 16-án délután 15:00-18:30-ig tartott a felsősök Valentin napi bulija. Remek volt a szív küldi szívnek láda, sajnos sokan elbagatellizálták az üzenet küldést. A zene remek volt, büfében sok finomság volt. Nagyon jól éreztük magunkat. Jövőre szeretnénk bálkirály és bálkirálynő választást, valamint just dance-t.

Borbás Luca 7. b
DÖK képviselő

Jó volt a Valentin nap. A zenék többsége is tetszett. A tombola húzásnál szerencsém volt és a sok ajándék közül én és vittem haza. Remélem legközelebb is lesz ilyen, mert ez egy olyan dolog, amit igazán élvezni lehet. Az ételek, italok nagyon finomak voltak.

Horváth Eszter 7. a
DÖK képviselő

Matematika háziverseny

2018. február 19-én 14:00-kor kezdődött a verseny. Az ötödik, hatodik és a hetedik, nyolcadik évfolyam különböző feladatsort kapott. Hetedik, nyolcadik évfolyamon három négyfős csapat mérte össze tudását. Részben logikai feladatok, részben számolást igénylő feladatok voltak. Érdekes, izgalmas verseny volt, jól szórakoztunk.

Kiss Sarolta 8. a
DÖK képviselő

Hóvirág túra

2018. február 24-én a reggel bebuszoztunk a városba, onnan külön busszal mentünk tovább Rácalmásra. Körbe sétáltuk a szigetet, havas volt az avar és hatalmas sár volt, de így is több helyen láttunk hóvirágot. A szigetről kiérve az ellenőrzési pontnál házi készítésű süteményeket kaptunk, hogy legyen energiánk a folytatáshoz. A városba visszaérve megnéztük a rác templomot. A Gárdonyi iskolában volt a cél, ahol már teával és zsíros kenyérrel vártak minket. Átvehettük a túra teljesítéséért járó oklevelet és kitűzőt. Ezek után a nagyvenyimi busszal délután három órára haza is értünk.

Kiss Sarolta 8. a és Kuminka Zsófia 5. b
DÖK képviselők