Euroskills 2018 – Budapest

Az Euroskills rendezvényre szeptember 26-án reggel 9.30-kor busszal felmentünk Pestre. Az osztály csoportokra osztódott és úgy kellett épületből épületbe mennünk. Rengetegen voltak az ország minden tájáról jöttek és még külföldről is ide látogattak. Sok szakmát mutattak be látványosan. Délután 2-kor gyülekező volt és mindenki csak arról tudott beszélni, hogy kinek mi tetszett.

Berczi Melinda

Nagyon élvezetes és ismeretterjesztő volt az egész rendezvény. Borzasztóan sokan voltak és ezért nehezen lehetett bekerülni a bemutatott szakmákhoz, standokhoz. Történtek velünk vicces dolgok, például eltévedtünk és hiába próbáltak segíteni nem ment nekik. Szerencsére találkoztunk osztálytársainkkal és útbaigazítottak minket. Sok szakmát láthattunk és próbálhattunk ki.

Varga Vanda

Annyira jó volt, hogy csoportokban mehettünk megnézni a standokat. Sok érdekes programot mutattak be pl.: virtuális szívműtét, VR-os hegesztés, forma 1-es versenyzés. Nagyon jól megszervezték, hogy látni lehetett hegesztést, traktorokat , autókat, virágkötést.

Horváth Eszter

Jó volt, de akadt pár negatív dolog is (mert semmi nem hibátlan) Néhány standnál nem volt semmi amit ki lehetett próbálni , ahol meg volt ott rengetegen álltak sorba. Találkoztam olyan szakmával amiről nem is tudtam, hogy létezik. Az is pozitív volt számomra, hogy lehetett szimulátorozni.

Volent Gábor Patrik

KÉPEK