Tisztelt Szülők!

A mai napon nevelőtestületünk megkezdte az online tananyag közvetítést,
diákjainknak a tanuláshoz való joga és kötelessége érvényesítése érdekében.
E digitális munkarend elsődleges felülete a KRÉTA rendszer. Ezen keresztül veszik fel Önökkel a kapcsolatot pedagógusaink, jelölik meg a feldolgozandó tananyagrészeket és határozzák meg a számonkérés vagy a beszámolás módját.
Minden osztályfőnök virtuális tantermeket is létre hoz a mai napon, melyen tantárgyanként is felosztva segítő – magyarázó tananyagokat kapnak diákjaink a szaktanároktól. A tananyagok megértésének és számonkérésének ellenőrzését általunk kidolgozott teszt feladatokkal, speciális tesztoldalakon fogjuk elvégezni kellő mértékű gyakorlás és az oldalak kezelésének biztos szintű elsajátítása után.
Az SNI-s tanulók a KRÉTÁN keresztül az órarendek mentén házi feladat formájában kapják az utazó gyógypedagógustól a javasolt fejlesztő feladatokat.
Kérjük, fokozott figyelemmel kövessék a KRÉTA rendszert! Amennyiben problémájuk adódik az iskolai e-mail címen vagy az osztályfőnököknek a virtuális tanteremben jelezzék.
A kormányhatározat értelmében intézményünk csak azoknak a tanulóknak biztosít munkanapokon felügyeletet, akiknek szülei a járvánnyal kapcsolatos feladatokat látják el. Amennyiben igényt tartanak gyermekük felügyeletére, kérjük, az iskola e-mail címén legyenek szívesek részünkre jelezni azt, megjelölve a tanuló nevét, az ügyelet időpontját, időtartamát, és az indoklást a felügyelet kérelmére vonatkozóan.

Kérjük segítő támogatásukat továbbra is, gyermekük tanulmányainak folyamatos nyomonkövetését, hiszen most csak így – együtt tudjuk garantálni e tanév sikerességét.

Tisztelettel:

Nagyvenyimi Kossuth Lajos Általános Iskola Nevelőtestülete

Nagyvenyim, 2020. március 16.